top of page

Vem är jag, vad är min drivkraft...Marianne Lindgren, born and raised i Norrbotten, i live in Risögrund, i am a women, a mother, a grandmother, a wife and a human.


My motto are Homo Narrans (Storytelling Humans) and Homo Ludens (Spawning Humans). My culture expression started when i was around 35 years.


Jag har klottrat väldigt länge, när jag var uttråkad i skolan och när jag blev äldre på jobbet. Jag gör akrylmålning, akvarell, stickar vantar (Zenobias vantar på facebook), jag syr kläder, jag gör skulpturer i återvunnet material med mina barnbarn. Storytelling, spelar teater. Jag har arbetat med amatörteater i över 20 år först så amatör och i 18 år som professionell skådespelare och producent.I do a lot of things that satisfies me. When i paint i think a lot of playfullness and sometimes i paint my inner world. I want to tell histories. grtaIns

Instagram o facebook: artform.scenokonst

Facebook: Zenobias vantar

Mail: buslus@live.seI stormens öga - Diptyk, Akryl

Hårfager Akryl

Hon, Akryl

Han-Akryl

Hus, Akryl

Akvareller

Amanda - Fineliner

Med hjärtat på rätta stället, Fineliner

Zenobias vantar
61 views0 comments

Comentarios


  • Instagram
bottom of page